Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при ел.стъкла Alfa Romeo GT

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Eй на това му се вика "планирано дефектиране"

Шапка свалям на конструкторите.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от pa4o Покажи съобщение
      Здравейте колеги, след проверка на всички неща които ми споменахте и за което благодаря на колегите за съветите... я заведох на чичо доктор и се оказа, че четките на моторчетата са заминали. Смяната им с труда и вс. ми излезе 80лв. за двете , което като цена незнам как е, но бях много радостен
      Това не го вярвам,очаквам до 1 седмица пак да пишеш тук

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
      А ако проблема е, че при задържане на бутона за вдигане и започване на автоматичното вдигане, щом се затвори веднага се отваря и се връща до средата, как се процедира?
      Трябва обучение по същия начин.

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщение
      Също така ако се вдигат на отсечки от по 2-3 см. има ли шанс да се обучат?
      Да,по същия начин.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колега Mury защо мислиш, че не може да са четките? Сподели мнение за да може ако има нещо да я връщам на чичо доктор

Comment

Застудя, заваля и тез GT-та взеха да си показват номерата ... та да попитам и аз. След няколко дена на паркинга, снощи влизам в колата, отивам да взема детето от училище и ... пасажерската врата детето я затваря а на таблото отчита RIGHT DOOR OPEN. След няколко отваряния и затваряния проблема е следния: затварям вратата вдига за секунда-две прозореца и след това го смъква 2-3 мм и отчита отворена врата а вратата е затворена, с централното не мога да я заключа, но с ключа се заключва. Въпроса ми е къде да се насоча: падащ акумулатор както каза Мъри или поредния ш!бан датчик и къде да го търся?
          Alfa Romeo GT 2.0 JTS
          Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
          Fiat Brava TD100

Comment

Датчикът представлява механичен контакт в самата брава. Затваря и отваря веригата спрямо шаси на определен пин на боди компютъра. Ако можеш да премериш веригата, ще ти кажа кой е въпросния пин.

Но виж първо това да не се дължи на паднал акумулатор.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от pa4o Покажи съобщение
              Колега Mury защо мислиш, че не може да са четките? Сподели мнение за да може ако има нещо да я връщам на чичо доктор
              Защото няма как да умрат и двата едновременно !!!!
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
              X